Slideshow image Slideshow image Slideshow image Slideshow image Slideshow image Slideshow image
Previous Next
Σχετικά με εμάς
 

CHAMPIONS
Εμπόριο Jet - Ski, Μοτοσυκλετών & ATV Νέα Σμύρνη Αττική

Το πάθος του Άκη Μαλούχου για τα Jet Ski, τους αγώνες, την ραγδαία εξέλιξη της τεχνολογίας και των αξεσουάρ και την πρόοδο του σπορ είναι τα συστατικά που έχουν βάλει τα γερά θεμέλια στην επιχείρησή του το κατάστημα Champions.
 
Το κατάστημα Champions συνδέεται άμεσα με το όνομα του πολυ-πρωταθλητή των personal water craft Ακη Μαλούχου. Ένας αθλητής που διακρίνεται για το ήθος του, τον επαγγελματισμό του, το αθλητικό του πνεύμα και ικανότητά του να βλέπει πάντα προς το μέλλον. Ο τελευταίος ήταν κι ο λόγος για τον οποίο έφθασε τόσο ψηλά. Οι 17 τίτλοι του (12 Ski και 5 Runabout) στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα personal water craft τόσο στην κατηγορία Ski όσο και την Runabout αποτελούν πραγματικό άθλο, ένα νούμερο ασύλληπτο που δύσκολα θα μπορούσε να πλησιάσει οποιοσδήποτε άλλος αναβάτης. Δεν ήταν λίγες οι χρονιές που συμμετείχε σε δύο κατηγορίες και έπαιζε πρωταγωνιστικό ρόλο ή κέρδισε τίτλο και στις δύο. Ένα... φεγγάρι ασχολήθηκε και με το Freestyle χωρίς να δείχνει μειονεκτικός απλά το πάθος του ήταν ταχύτητα, οι αγώνες κλειστής πίστας και σ' αυτό επένδυσε σε όλη του την καριέρα. Ήταν ο πρώτος Έλληνας αναβάτης που συμμετείχε σε αγώνα στις ΗΠΑ και μάλιστα στην εποχή που το σπορ ήταν στα φόρτε του. 
 
Στη δεκαετία του 2000 έλαβε μέρος στους Τελικούς του Παγκοσμίου και χάρισε βαθμούς στη χώρα μας μπαίνοντας στη δεκάδα δύο κατηγοριών Ski το 2007, γεγονός που αποδεικνύουν τα number plate που βρίσκονται στο κατάστημά του.
 
Μηχανικός μοτοσικλετών και personal water craft στο επάγγελμα ο Άκης Μαλούχος άνοιξε το πρώτο κατάστημά του - Moto FJ - στα μέσα της δεκαετίας του '80. Την εποχή εκείνη συμμετείχε σε αγώνες ταχύτητας μοτοσικλετών, ωστόσο, ο άδικος χαμός συναθλητών στην "πίστα" της Επιδαύρου στάθηκε αιτία να αφήσει την μοτοσικλέτα και να στραφεί στο πιο ασφαλές σπορ των personal watercraft. Οι τίτλοι δεν άργησαν να έρθουν και στα μέσα της δεκαετίας του '90 ίδρυσε το νέο κατάστημα Champions, ή το γνωστό ως "μαγαζί με τα κύπελλα" όπως λένε οι πελάτες του. Κι αυτό για την πληθώρα των κυπέλλων που βρίσκονται στην βιτρίνα του. Πλέον το κατάστημα Champions είναι εξειδικευμένο στα personal watercraft (service, βελτιώσεις, επισκευές, κ.λ.π.) και τα ATV.
 
Από το παρελθόν ο Μαλούχος κέρδιζε τις εντυπώσεις τόσο με το μοναδικό του στυλ οδήγησης όσο και τα special jet ski που είχε φτιάξει ο ίδιος. Ιστορία έγραψε στο Ελληνικό πρωτάθλημα το αειθαλές μοτέρ της WestCoast που φορούσε στο SX550, που ήταν εφοδιασμένο με πονηρό στρόφαλο, κεφαλή με τέσσερα μπουζί και εργοστασιακή ηλεκτρονική της WestCoast τύπου total loss. Αναμφισβήτητα, ο Μαλούχος είχε το πρώτο ισχυρό SX750 που εμφανίστηκε στους αγώνες αργότερα ενώ αξέχαστο έχει μείνει το Ultra 150 με τις τριπλές εξατμίσεις της Coffmans που πραγματικά πετούσε. Ιστορία έγραψε το πανίσχυρο SXT-R του που οι επιδόσεις του άφησαν άφωνο ακόμη και τον Chapin της R&D. Πίσω δεν έμεινε στην τετράχρονη εποχή με το Ultra του που έπαιζε μπροστά ενώ σύντομα θα παρουσιάσει το νέο project του που αναμένεται να αφήσει άφωνο τον ανταγωνισμό.
 
Στο κατάστημα του "δουλεύει" κυρίως δύο εταιρείες, την Kawasaki και την Yamaha τουλάχιστον στο χώρο των personal water craft. Στο παρελθόν ήταν αποκλειστικός συνεργάτης της A.Hellas (αντιπροσωπεία Kawasaki Jet Ski) ωστόσο, όταν βάρεσε... κανόνι κατάφερε να στηρίζει τους πελάτες της Kawasaki εισάγοντας ανταλλακτικά από το εξωτερικό. Πλέον συνεργάζεται με την Teomoto Α.Ε. και την Μοτοδυναμική A.E.E. (Yamaha) ενώ έχει συνάψει αποκλειστικές συνεργασίες με τις εταιρείες Hot Products, Jet Connection, Riva Racing, Factory-Zero, Factory Pipe, R&D και Axo (στα ATV). Η πλούσια εμπειρία του ως μηχανικός, ο καθαρός επαγγελματισμός του, κι ο συνετός του χαρακτήρας αποτελούν εγγύηση στην μακροχρόνια συνεργασία με τους πελάτες του. Τα περισσότερα από τα προϊόντα βελτιώσεων που εμπορεύεται έχει δοκιμάσει εκ των προτέρων ο ίδιος ή σε συνεργασία με τον υπογράφον κι αυτό για να διασφαλίσει την εγκυρότητά τους.
 
 
Στις ημέρες μας που το κόστος κι η τεχνολογία των personal watercraft έχει εκτοξευτεί στα ύψη απαιτούνται λεπτοί χειρισμοί και τεχνογνωσία για να αποφευχθούν μοιραία λάθη. Πέρα την καθιερωμένη ενημέρωση που έχει ο Μαλούχος από τις αντιπροσωπίες επιπλέον πληροφορείται τα τεχνικά νέα από την πηγή των εταιρειών στις ΗΠΑ. Κι αυτό να  διασφαλίσει την παροχή υπηρεσιών προς το πελατολόγιό του. 
 
Ολοκληρώνοντας, αξίζει να σημειωθεί το γεγονός ότι τα 22 συνολικά χρόνια λειτουργίας του καταστήματος του Άκη Μαλούχου κι η συνεχείς επικοινωνία του με τις εταιρείες του εξωτερικού, αποτελούν τα ισχυρά θεμέλια του καταστήματος Champions στον απαιτητικό κι εξειδικευμένο χώρο των personal water craft.